.

.

TOTS 21

Diumenge passat, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 34 anys per robar a l’interior de quatre vehicles. El lladre va ser sorprès mentre regirava l’interior d’un d’ells, a la zona d’aparcament de vehicles pròxima a l’estació de trens del Camp de Tarragona, situada entre les poblacions de la Secuita i Perafort, al Tarragonès. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la matinada, durant un dispositiu de prevenció, quan uns agents van veure un home a l’interior d’un vehicle que tenia una maleta al sostre. Quan es van apropar, van veure que l’individu estava regirant el vehicle i que portava uns guants posats

L’home no va saber donar una explicació clara de què estava fent, pel que se’l va identificar i escorcollar. Li van localitzar una defensa extensible metàl·lica que prèviament havia utilitzat per trencar els vidres de fins a quatre vehicles, segons el relat dels Mossos. Entre altres objectes, els mossos van trobar-li dues petites llanternes i una navalla.

Els agents van comprovar que el lladre s’havia apropiat de diversos objectes de valor de l’interior d’aquests vehicles, i per això es va procedir al seu arrest, imputant-li un delicte de robatori amb força. Diumenge passat, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut.

ACN