TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Entre les actuacions més relevants de la Guàrdia Urbana aquest cap de setmana, destaquen les següents.

Detingut per atemptat a agents de l’autoritat

Agents de la policia local van detenir un home de 31 anys per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Els fets van passar aquest dissabte a la nit, quan una patrulla va ser alertada d’un accident de trànsit a la rotonda que uneix la carretera T-11 amb l’autovia A-27. El sinistre havia tingut lloc per la topada entre dos vehicles.

El conductor d’un dels turismes es va mostrar en tot moment molt exaltat i no atenia les indicacions dels agents. La seva actitud va persistir, fins al punt que va adoptar una conducta agressiva, desafiant i provocativa i va donar un cop al pit a un dels agents, que va perdre l’equilibri fins estar a punt de caure al terra. Al mateix temps, l’individu es va treure la jaqueta de forma desafiant, amb la clara intenció d’iniciar una baralla amb l’agent.

Finalment, però, va poder ser emmanillat i detingut com a presumpte autor del delicte prèviament indicat.

Detingut per existència d’una ordre de cerca i detenció

La Guàrdia Urbana va rebre ahir diumenge, a les 12 h, la trucada que tres individus, un dels quals amb una maleta, es passejaven amb actitud sospitosa per l’aparcament de vehicles de la platja de la Savinosa. Una patrulla va arribar al lloc dels fets i, en el moment de la identificació, es va comprovar que un dels individus tenia pendent una ordre de cerca i detenció pel jutjat penal 1 de Girona, motiu pel qual va ser detingut.

Detingut pels delictes de resistència i desobediència als agents de l’autoritat

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets han passat a la 1 h d’aquesta matinada al carrer Verge de la Misericòrdia, a la Part Baixa de la ciutat. Una patrulla d’agents ha observat un grup de tres persones caminant per la zona, una de les quals parlava a crits. Els agents els han cridat l’atenció i, posteriorment, els han demanat la documentació per identificar-los. Ha estat en aquest moment que un dels individus ha cridat els agents i els ha amenaçat, fins al punt que els ha acabat empenyent. Malgrat que l’home ha oposat resistència, ha acabat sent detingut.

 

 

 

Durant els preceptius trasllats del detingut, tant a l’hospital com als calabossos de les dependències dels Mossos d’Esquadra, l’individu ha colpejat l’interior del vehicle en reiterades ocasions i ha amenaçat de mort els agents. L’individu s’ha acabat autolesionant, fins al punt que ha estat traslladat novament a l’hospital, on li han subministrat un relaxant muscular.