TARRAGONA 21

El cos de mossos d’Esquadra va detenir la matinada del dia 8 d’abril un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Fraga (Osca), com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle, un delicte de conducció temerària i atemptat als agents de l’autoritat, desobediència i un delicte de danys.

La detenció és el resultat d’una actuació policial iniciada a la localitat de Mont-Roig del Camp (Baix Camp) quan passades les dues de la matinada un vehicle amb dos ocupants s’havia fet escàpol d’un control que realitzava a Miami Platja una dotació de la policia local de Mont-Roig del Camp. En la seva fugida van colpejar el vehicle policial causant-li danys i van fugir amb una velocitat desmesurada cap a la N-340 en direcció Cambrils.

Arran de l’avís de la policia local de Mont-Roig del Camp, els mossos van realitzar una espera a les rotondes de la N-340 i T-312 al seu pas per Cambrils, amb els rotatius encesos i visibles i ocupant els dos carrils de circulació per interceptar el vehicle.

En arribar a Cambrils, el conductor va fer novament cas omís de les indicacions dels agents que van haver de saltar de la carretera per no ser atropellats. El vehicle escàpol va prosseguir a tota velocitat, posant en greu risc la seguretat dels agents i la de la resta de conductors de la via i a l’alçada de l’Avinguda Vidal i Barraquer va perdre el control i va topar amb la vorera quedant avariat al mig de la carretera. Seguidament els dos ocupants van fugir a la carrera en direcció cap a la riera de Cambrils i van entrar al pàrquing d’un supermercat on un d’ells va poder ser interceptat i detingut, mentre que el segon va aconseguir fugir. Els mossos van comprovar que el vehicle presentava símptomes de forçament i que estava sostret.

Un cop fet l’escorcoll es va localitzar al seu interior una bossa amb eines habituals per realitzar robatoris amb força. El detingut tenia vigent diverses ordres d’ingrés a presó. La investigació continua oberta.