.

.

TOTS 21

Imatge d’una pisstola intervinguda en l’operació. Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, van detenir dimarts passat una dona de 34 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

Els policies van tenir coneixement que en una finca del nucli de població de l’Almadrava hi havia diversos gossos de raça potencialment perillosa en situació d’abandonament. En fer comprovacions del lloc, els agents van identificar una dona que vivia a la finca.

Mentre els agents feien les comprovacions van veure que a la finca hi havia una plantació de marihuana exterior. A partir d’això i amb el consentiment de la dona, els policies van fer una entrada a la finca i van intervenir les plantes, en total 120 d’una alçada d’un metre aproximadament.

Posteriorment, els agents van localitzar a l’interior de l’immoble una estança amb 12 sacs plens de cabdells i al menjador dues bosses més amb marihuana. El pes totals de la droga era de 37,3 kg. A banda, també van intervenir 8 làmpades, 8 transformadors i 2 aparells d’aire condicionat i una bàscula de precisió.

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar també una arma de foc tipus revòlver municionada amb 6 cartutxos i la van intervenir.

Pel que fa als dos gossos de raça perillosa, els agents van comprovar que no disposaven de xip, no tenien identificació ni cap tipus de documentació i els van recollir per portar-los a la protectora.

Finalment, la detinguda va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant del jutjat quan sigui requerida.