.

.

TOTS 21

Un agent de la Guàrdia Civil, amb un pot amb marihuana. Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana dins d’una casa unifamiliar de Roda de Berà. S’han confiscat 379 plantes d’aquesta plantació d’interior o ‘indoor’.

S’han detingut tres persones d’una mateixa família com a responsables del cultiu i elaboració de la droga. Van ser usuaris del mercat del poble que van alertar la policia, el novembre passat, de l’existència d’una casa on s’hi cultivava marihuana.

A partir d’aquí, Guàrdia Civil i Policia Local van organitzar diversos dispositius per desmantellar aquesta plantació clandestina. El propietari va col·laborar amb la policia. Els detinguts són dos homes i una dona de nacionalitat espanyola. Se’ls imputa un suposat delicte contra la salut pública i frau de fluid elèctric.

Tots tres detinguts van declarar en dependències policials i van ser deixats en llibertat, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Durant el registre, el propietari va col·laborar amb els agents, facilitant l’accés a l’habitatge i a la pròpia instal·lació del cultiu, que es trobava a la primera planta de la casa.

Els agents van trobar un total de 379 plantes en fase adulta repartides en quatre habitacions del primer pis, i en una altra habitació hi havia 1.196 cabdells. Dalt d’un altell s’hi trobava la zona de l’assecat de la marihuana, i també material per al cultiu i elaboració de la droga.