.

.

TOTS 21

La portaveu socialista, Sandra Ramos. Foto: PSC

La sessió informativa de Serveis Generals de l’ajuntament ha servit per descongelar aquest matí les relacions entre blocs. L’equip de govern ha aprovat la proposta de subvencions nominatives a les diferents entitats i clubs de la ciutat presentada pel PSC. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha valorat positivament la inclusió de la iniciativa del seu partit al modificatiu de crèdit que s’haurà de votar aquest divendres en plenari: “Si hi ha diàleg i voluntat de consens per part del govern municipal, aquesta ciutat seguirà endavant. Les entitats compleixen una funció social molt important per la ciutadania i és per aquest motiu que hem pressionat al govern, perquè incloguin aquesta proposta”.

Ramos ha denunciat el «fals alarmisme» d’ERC envers els pressupostos prorrogats: “Aquestes últimes setmanes, l’equip de govern ha anat generant un fals discurs d’alarmisme, el qual avui s’ha demostrat que era totalment erroni”. Alhora, ha demanat a l’equip de govern que deixin de culpar a l’oposició de tot “per tapar la seva incapacitat de liderar aquesta ciutat”.

Tot i la inclusió de les aportacions econòmiques a les entitats, Ramos ha anunciat que continuaran reclamant la recuperació del fons de cooperació, que s’ha vist totalment retallat en aquest modificatiu de crèdit: “Ni en els pitjors moments de l’anterior crisi econòmica, els governs socialistes van disminuir la partida econòmica dels fons de cooperació. En plena pandèmia, hauríem de donar un missatge a la societat de solidaritat amb la resta de pobles”, reblava.

Redacció