.

.

TOTS 21

Cartell anunciador de la Fira de Constantí

Cartell anunciador de la Fira de Constantí

Tot és a punt per la 24a edició de la Fira de Constantí. Els dies 6, 7 i 8 d’aquest mes de maig arriba una nova edició d’aquesta Fira Multisectorial que tornarà a oferir una variada mostra del comerç, la indústria i les entitats locals del municipi. Com ja ha succeït en les darreres edicions, la Plaça de les Escoles Velles serà l’escenari de la Fira, que aquest any es presenta amb el lema: “Constantí….em fa gaudir!!”.

El divendres a les 19 hores tindrà lloc la inauguració oficial amb la presència de Josep Francesc Font, director del Complex Industrial Repsol a Tarragona.

El cap de setmana oferirà prop d’una trentena d’activitats adreçades a tota la família i s’han programat un seguit d’actes culturals i d’entreteniment que complementaran la visita als diversos estands i expositors, que aquest any seran un total de 40. Entre les propostes de la programació hi destaquen un Taller de Tai-Chi chuan, mini-tallers de robòtica o un Taller d’amanides saludables. Els més petits també podran dibuixar en un mural gegant o gaudir de l’espectacle de circ i teatre de carrer “Txatarra”, que presentarà el grup Malas Compañías.

Un dels actes centrals i que tradicionalment ha generat més expectació serà com és habitual la Desfilada de moda, que es farà el dissabte a la tarda, i que com ja ha passat en les darreres edicions tindrà caràcter benèfic, en favor de Càritas. Les entitats locals com Dance Power, l’Associació de Breakdance, el Club de Karate Kushin Kai, o els Balls de cercavila de la Societat El Casino, també oferiran actuacions al llarg del cap de setmana

Pel que fa a les activitats de la jornada de diumenge destaca un altre dels actes tradicionalment més multitudinaris, com és la Trobada i demostració de puntaires, que aquest any es farà al carrer Major, i sobretot el Concert-Vermut rumbero que portarà l’actuació de l’artista cambrilenca Bali Cejas. Durant el matí de diumenge, l’Associació Moto Clàssic Constantí organitzarà la 2a Sortida de Vehicles clàssics.

I una de les novetats d’aquest any serà la 1a edició de la Mostra de Pirotècnia Popular que organitza l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A., que un any més seran els encarregats de cloure la Fira amb un Correfoc Infantil.
Durant tot el cap de setmana s’organitzaran diversos concursos i sortejos organitzats per entitats i establiments col·laboradors. A més, al Parc de les Escoles Velles, s’hi ubicaran parades d’artesania, animació, alimentació, bijuteria.