.

.

TOTS 21

Una vista de la manifestació de Barcelona en la seva arrencada. Foto: Jordi Bataller / ACN

Desenes de milers de persones -350.000, segons l’Ajuntament i 950.000, segons Societat Civil Catalana-, s’han manifestat a Barcelona a favor de la unitat d’Espanya i en contra de la independència de Catalunya, en una marxa convocada sota el lema ‘Prou! Recuperem el seny’.

Els manifestants, vinguts de tot Catalunya i també d’altres punts de l’Estat, han exhibit banderes espanyoles, senyeres i algunes d’europees i han cridat proclames contra el ‘separatisme’ i contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i a favor de la policia espanyola i la Guàrdia Civil.

La marxa multitudinària ha començat a caminar amb dificultats i uns minuts de retard per avançar des de la plaça d’Urquinaona i ha acabat a l’Estació de França, on el premi Nobel de Literatura Mario Vargas Llosa i l’expresident del Parlament europeu Josep Borrell han fet uns parlaments.

Dinou autocars de Tarragona

La marxa multitudinària ha començat a caminar amb dificultats i uns minuts de retard per avançar des de la plaça d’Urquinaona i es dirigeix lentament a l’Estació de França baixant per la Via Laietana i pla de Palau. La manifestació compta amb representants del PP, Cs i també s’ha animat a participar-hi a militància socialista.

Dinou autocars han sortit des de Tarragona en direcció a Barcelona per participar a la manifestació, el que suposa nunes mil persones, sense tenir en compte els que hi han anat amb altres mitjans de transport.

ACN / Redacció