Descarrilen dos vagons amb òxid de peridona la nit de dimarts a Tarragona

Un tren de mercaderies perilloses va descarrilar ahir a la nit, prop de les 22 hores, a l’estació de Mercaderies de Tarragona. Dos vagons del tren que transportaven òxid de peridona van sortir-se de la via, però no van sofrir cap fuita, segons ha sabut Tarragona21.

Dels vagons accidentats, ADIF va fer el tranvassament del producte del vagó. Els bombers van fer de retén de l’operació, en la que no hi va haver cap ferit ni cap incident greu. Per aquest motiu, no es va activar cap dispositu especial ni cap alerta química.

2 comentaris

  1. Be, ara en pasen poquets, quan en pasin mes ” gracies al tercer fil ” potser ja no riurem, els que ruiran son els que desitgen la nostra desaparicio. ¿tan dificil es pensar que no es de rebut que les mercaderies perilloses no pasin pel mitg de poblacions on hi han milers de persones? I dormen tranquils els responsables d,aquesta opcio, es podria dir, que si pase alguna cosa poden ser acusats de imprudencia temeraria, perque es de llogica que passi.

    Reply
    • Jeume, per increïble que sembli la única persona que ha dit el que havia de dir sobre aquest tema ha sigut l’Alejandro Fernández del PP. La vergonya ha estat veure l’esquerra tarragonina venuda a la química.

      Reply

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *