.

IMGP7065m

El Tarragona Fem Bàsquet va perdre contra un rival directe per evitar el descens. El conjunt que entrena Albert del Rey va ser víctima de l’efectivitat del Bencriada (CB Banyoles) des de la línia de tres punts (7 encistellats de 15 intents, un 46% d’efectivitat) i va perdre més que un partit, sinó els enfrontaments directes amb el conjunt del Pla de l’Estany que s’arrossegaran en la segona fase (en la primera volta les liles van perdre 64-67).

El Tarragona Fem Bàsquet va començar molt bé, amb un parcial de sortida de 2-9 gràcies al domini sota els cèrcols i les transicions ofensives. El Bencriada, però, va reaccionar ben aviat. L’equip local va anotar tres triples en quatre minuts i va capgirar el resultat (17-15). Les visitants van haver de patir les alternatives defensives del seu rival que pressionava a tota la pista després de cistella, acoblant el sistema defensiu en una zona. El resultat va ser l’escassetat de punts en el segon període tot i que les diferències (28-23) convidaven a l’esperança.

El tercer període va viure l’eclosió definitiva de l’aler Núria Vilamajor, una jugadora de molt talent que li faltava demostrar en competició la seva classe. Vilamajor va anotar 12 punts en aquest quart i el partit mostrava un ajustat 43-41 a poc menys de dos minuts pel final del període. Amb tot, un parcial de 6-0 de les locals combinat amb una cistella en l’inici del quart període posava les coses coll amunt pel Tarragona Fem Bàsquet.

Les visitants van treure l’orgull i van tornar a retallar diferències (54-48 a poc més de 5 minuts pel final del matx) però aleshores, tot i tenir dos llançaments en la mateixa possessió, la falta de punteria (van ser dos triples) va evitar que les liles estiguessin a punt de remuntar, un fet, la remuntada, que es va esvair quan en la jugada següent el Bencriada va anotar un altre triple. L’equip es va ressentir mentalment i la victòria va caure del bàndol local que, a més, va acabar anotant un altre triple sobre la botzina.