.

El proper partit dels tarragonins serà a la piscina del CN L’Hospitalet

L’equip masculí del CN Tàrraco va caure derrotat per 13-9 davant el CN Caldes en la segona jornada de la Lliga Catalana de 2a divisió. Tot i millorar la imatge oferta a la piscina de l’Anglès en la primera jornada, el Tàrraco no va poder imposar-se als segons classificats. Després d’un primer quart molt disputat però amb algunes imprecisions dels tarragonins tant en defensa com en atac, els homes entrenats per Jordi Figueras van aconseguir imposar el seu joc i van arribar a la meitat del tercer quart un gol per davant en el marcador (7-8).

Va ser aleshores quan els locals, esperonats pel seu públic, van encadenar sis gols aprofitant algunes jugades molt discutides pels visitants, que no van poder tornar a ficar-se dins el partit. El CN Tàrraco jugarà el proper partit a la piscina del CN L’Hospitalet d’aquí a dos setmanes.

CN CALDES (13): Juan Ramos, Rubén Sánchez (1), Ferran Gay, César Ariel (2), Arnau Velasco (1), Sergi Rodilla (4), Joel Gutiérrez, Víctor Lozano, Albert Millan, Amelio Barbero (2), Asier Lacarra (3), Roger Armengol i Marc Lujan. Entrenador: JM Pérez.

CN TÀRRACO (9): Franki Borràs, Israel Álvarez (1), Aitor Alejandre (1), Jose Javier Montón, Victor Serrano, Omar Pérez, Juanca Bermejo, Javier Álvarez (4), Pere Bellido (3), Pablo Quereda, Sergio Bermejo i David Muras. Entrenador: Jordi Figueras.

Parcials: 2-1, 4-4, 4-2 i 3-2.

Àrbitres: E. Carner i JJ Verdejo