.

La propera jornada en CN Tàrraco visitarà al CN Poble Nou.

L’equip absolut de waterpolo del CN Tàrraco va caure per 7-10 davant el CN L’Hospitalet B en la Lliga Catalana. Tots dos equips van disputar un bon partit, amb molta intensitat i amb un bon ambient a les graderies. Els tarragonins, amb una bona defensa i encert en atac, van arribar al final del tercer quart amb un gol d’avantatge sobre L’Hospitalet. Però en la darrera jugada del període els visitants van igualar el marcador.

El partit es va decidir en el darrer quart, que es va iniciar amb 5-5 en el marcador, en que els visitants es van mostrar molt efectius i el Tàrraco va pagar l’esforç realitzat fins aleshores davant un rival superior a priori.

CN TÀRRACO (7): A. Román, Saiz (1), Morató, Montón, Veintimilla, Legarre, Cirera, Rabie (5), R. García, O. Pérez, Romero i Sumoy (1).

Entrenador: Jordi Figueras

CN L’HOSPITALET B (10): Rocamundi, Almarcha (2 ), Agrelo (1), Jorn (1), Carballo, Gimeno, S. Munteanu (1), Corral (2), A. Munteanu, Gutiérrez  (1) i Alonso (2).

Entrenador: C. Villanueva

PARCIALS: 1-2, 1-2, 3-1 i 2-5.

ARBITRES: Fernández i Cabanas.