.

Dura derrota pel primer equip del CF Pobla de Mafumet, davant el líder, el CE L’Hospitalet, per 1 a 2. El partit començava igualat per ambdós equips, amb diverses ocasions. Tot i així, Joel ha tingut la més clara, al minut 36, quan el seu xut no ha entrat a la porteria rival, gràcies al porter visitant.

Gràcies a la bona feina, també, d’Arturo Cordero, L’Hospitalet tampoc ha pogut augmentar el marcador. La segona part, començava amb un gol visitant de Salinas, al minut 46. El CF Pobla de Mafumet, lluny de rendir-se, ho seguia intentant. Al minut 74, Salinas una altra vegada, aconseguia superar a Arturo Cordero, i posar el 0 a 2 en el marcador.

El CF Pobla de Mafumet ho tornava a provar, sense abaixar els braços, i al tram final de partit, ha tingut les ocasions més clares. Al minut 87, Guillermo, que havia entrat al terreny de joc 6 minuts abans, ha aconseguit el primer gol local. I durant els 4 minuts d’afegit, Joel ha tingut l’empat a les seves botes, amb un xut de falta, que ha sortit fora per ben poc.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, ha valorat molt positivament la feina dels seus jugadors i el fet de “tirar sempre endavant”, tot i no estar d’acord amb el resultat final. El CF Pobla de Mafumet segueix en la catorzena posició, amb un total de 31 punts. El proper cap de setmana s’enfrontarà al Santfeliuenc.