.

CBT apunta la segona derrota de la temporada

Des d’un bon començament, Hopitalet va deixar clar el seu plantejament de partit. Volia un partit agressiu, intens. La seva defensa sempre estava al llindar del reglament, que gaudia del “permís” arbitral per poder-ho fer. Però el homes de Berni, en un inici, es va adaptar perfectament al joc que volia Hospitalet, i van saber jugar amb les condicions marcades pel conjunt local. Malgrat els primers minuts de partit l’Hospitalet va controlar el marcador, el primer quart va acabar amb un esperançador 15-22.

Berni durant el primers deu minuts ja havia fet jugar a tots els jugadors disponibles. Ja havia posat en marxa les rotacions, que en aquest instats del partit funcionaven a la perfecció. Una tècnica assenyalada a la banqueta a l’inici del segon quart, va canviar dinàmica del partit. Hospitalet es va refer, i aconseguia igualar el partit a falta de 4′ per arribar a la mitja part (29-29). Berni va tornar a posar en pista al cinc inicial, però va coincidir amb els millors minuts d’Hospitalet, sobretot gràcies a un inspirat Jaume Sole (4 de 5 triples en tot el partit). Hospitalet es va tornar a posar per davant al marcador, 35-33, obligant a Berni a demanar el seu primer temps mort. En aquest darrers minuts del segon quart, els arbitres van voler tornar a agafar el protagonisme, assenyalant la segona tècnica a la banqueta blava, que protestava davant la diferència de criteri a l’hora d’assenyalar les faltes en les dues zones. Malgrat tot, el partit va arribar igualat a 37 a la mitja part.

A la represa, Berni va optar per repetir amb el cinc inicial, el mateix que havia acabat el segon quart. Durant els primers minuts la fórmula va funcionar, amb cinc minuts la diferència al marcador ja era de 7 punts (39-46). Semblava que el partit tornava a estar pel bon camí, però Hospitalet es va tornar a créixer, aconseguint tornar-se a posar dins del partit. Berni va intentar reaccionar, però no va donar resultat i l’Hospitalet aconseguia afrontar els darrers 10 minuts per davant amb el marcador (52-50).

Les coses tampoc van començar be a l’inici dels darrers 10′. Hospitalet gràcies a un inspirat Edgar San Epifànio va aconseguir portar el partit on volia. A falta de tres minuts, amb 65-57 al marcador, i despres d’un temps mort, l’equip es va refer, va lluitar fins el darrer instant i a falta de trenta segons, amb pilota per l’Hopitalet el marcador reflexava un ajustat 66-64. Hospitalet va saber jugar els darrers segons de partit, aconseguint la victòria final per un ajustat 72 – 69.