.

L’equip de waterpolo CN Tàrraco. Foto: Cedida

L’equip de waterpolo CN Tàrraco – Tarraco Center va caure per 14-15 davant el CN Sallent en un emocionant partit de Lliga Catalana. El Tàrraco es va mostrar desencertat en les superioritats i poc fiable en les inferioritats, un aspecte en el que havia destacat positivament aquesta temporada.

Els tarragonins van començar el partit amb un gran ritme, que va ofegar el rival, i en quatre minuts el marcador era de 3-0 favorable per als locals. Aleshores el CN Tàrraco va desaprofitar tres clares ocasions per ampliar encara més l’avantatge i això va permetre que el Sallent retallés la diferencia.

En el segon període els visitants van millorar el seu joc i el partit es va igualar, tot i que el Tàrraco encara mantenia la diferencia d’un gol en el marcador.

En el tercer quart, amb uns locals molt descentrats, el Sallent va mostrar-se molt superior per arribar a una diferencia de cinc gols que semblava que sentenciava el partit però en els darrers minuts del quart periòde va arribar una gran reacció dels locals que els va permetre disposar de la última possessió per empatar el partit.

Els parcials del partit van ser: 3-2, 4-4, 1-7 i 6-2.