.

.

TOTS 21

Mèdol-Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona enceta demà, dissabte 22 de gener, la nova programació amb dues inauguracions i un concert. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, inaugurarà a les 19 hores el cicle d’exposicions Espais Crítics, comissariat per Quim Torres, i que ocuparà des de demà el nou Espai L de Casa Canals acollint la primera exposición, T721 de Nil Joan, un treball que incorpora idees del no-lloc i de l’absurd entorn la febre de l’urbanisme capitalista vinculat a la ciutat de Tarragona.

També demà a les 19 h, a les Golfes de Casa Canals s’inaugura l’extincióFest, una proposta comissariada per Oriol Fuster Cabrera, amb una exposició que, dividida en dues parts  – Ontologies de marjal i De l’autisme a l’anime – , presenta treballs creats en comunitat amb artistes com Beatriz Regueira, Elena Blesa, La Queency, Marc Suanes, M. Reme Silvestre, Neisha, Roser Vernet, Kamran Behrouz i Helena Vinent.

Les dues inauguracions es complementen amb la primera activitat musical de l’extincióFest, el concert de Joana Gomila i Laia Vallès, que tindrà lloc a la Sala Plana de Casa Canals un cop inaugurades les dues exposicions. Un cop d’aire fresc que aquesta cantant, compositora i intèrpret manacorina ha suposat dins de la música tradicional. El seu segon àlbum, Paradís, va reafirmar la personalitat de la veu i la visió d’una artista que, embolcallada en electrònica analògica, es deleix pels abismes en el pla interpretatiu i experimental: una exploració de les ressonàncies de la música popular tot teixint sonoritats properes al jazz i a la música improvisada.

L’accés és gratuït i limitat a l’aforament de l’espai.

Redacció