.

.

TOTS 21

 El cap de llista de C's per Tarragona, Sergio del Campo, al costat de la portaveu d'Igualtat i Assumptes Socials en el Parlament, Noemí de la Calle, es reuneix amb el Centre de Formació Ocupacional Onada. Foto: Cedida

El cap de llista de C’s per Tarragona, Sergio del Campo, al costat de la portaveu d’Igualtat i Assumptes Socials en el Parlament, Noemí de la Calle, es reuneix amb el Centre de Formació Ocupacional Onada. Foto: Cedida

“C’s treballarà per dotar la Llei de Dependència del contingut econòmic que es mereix i reduir els terminis en el cobrament de les ajudes”. Així es va expressar el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, després de reunir-se amb el Centre de Formació Ocupacional de la Fundació Onada de Tarragona. En aquest sentit, va afegir que “s’han d’eliminar duplicitats administratives i acabar amb ‘xiringuitos’ polítics per incrementar les partides que generen rendibilitat social”. Així mateix, va assegurar que “no serveix de res tenir una llei de dependència si després no la dotem de partides econòmiques”.

Acompanyat per la portaveu de C’s a la comissió d’Igualtat i Afers Socials, Noemí de la Calle, i els diputats provincials, Francisco Domínguez i Lorena Roldán, Del Campo va agraïr a Onada “la labor d’integració social que es realitza al barri de Camp Clar” i “en matèria d’integració laboral, la realització d’enclavaments laborals amb treballadors amb discapacitat”. Així com “la seva funció com a centre especial d’ocupació”. Tanmateix va assegurar que “és necessari integrar social i laboralment a les persones dependents, ja que tenen els mateixos drets que la resta dels ciutadans”. I va apostar a nivell estatal per “un gran pacte per la Llei de Dependència”.

En l’equador de la campanya, el cap de llista de C’s per Tarragona va assegurar que la formació taronja segueix “molt animada” i que “els ciutadans estan entenent el missatge de C’s i el que s’ha fet durant la curta legislatura”. De la mateixa manera, va destacar que les reunions sectorials que està duent a terme C’s amb sectors com el de la pesca, agricultura, empresa i comerç serveixen per “conèixer de primera mà els problemes reals dels ciutadans”.

Per la seva banda, la portaveu de C’s a la comissió d’Igualtat i Afers Socials al Parlament, Noemí de la Calle, va explicar que C’s va presentar una iniciativa la setmana passada per “millorar la gestió de la Llei de Dependència, reduir els terminis d’espera, dotar de transparència al procés i millorar la qualitat del servei que es presta a un dels sectors més vulnerables de la nostra societat”. De la Calle va denunciar també que “la mitja en les llistes d’espera per accedir a una residència pública de dependència a Catalunya és de 3 anys”, i li va recordar al Govern que “retallar en les prestacions econòmiques vinculades a la dependència com proposaven, agreuja la situació”, va concloure.