.

.

TOTS 21

«El virus ens ha mantingut aturats un temps, però no ens ha vençut». Aixi es manifestava aquest divendres el  Comitè organitzador del FIC-CAT, en una nota de premsa on ressaltava «i la fermesa del projecte» de cara a «mirar endavant. Per tant, engeguem la maquinària de la que serà la 13a edició del FIC-CAT, la qual dedicarem als muntadors i muntadores cinematogràfics».

La cita tindrà lloc entre el 5 i el 13 de juny en «un format híbrid de projeccions (presencials i on-line) i on mantindrem -íntegra- la Selecció Oficial ja decidida anteriorment. Aquest és el motiu pel qual no s’ha obert convocatòria per presentar noves produccions; donarem l’oportunitat de fer-ho en properes edicions, tot esperant que la pandèmia ens permeti reviure el Festival com es mereix», continua el comunicat.

«Tindrem 9 dies ininterromputs de Festival, amb els actes d’inauguració i cloenda corresponents; evidentment, aplicant totes les mesures sanitàries recomanades i segons la normativa vigent. Mantindrem l’homenatge previst a la muntadora o muntador més important del país, així com altres reconeixements que tenim preparats i que anirem desvetllant a través del nostre web, de les xarxes socials i de comunicats de premsa específics que anirem traient», conclou la nota.

Redacció