.

.

TOTS 21

Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la vuitena edició del ‘de tapes per Torredembarra’ amb la participació de 33 establiments del municipi i un preu de 3,5 € tapa + beguda. El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha explicat que el preu s’ha actualitzat a petició dels establiments participants, però que continua sent molt competitiu. També ha comentat que han baixat els participants després de l’aturada obligada de dos anys per la pandèmia. Tot i així, és un nombre prou important per a fer que la ruta tapera sigui prou atractiva i s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

Per incentivar la participació, es tornarà a realitzar una votació de la millor tapa. Per altra banda, les primeres cent persones que facin entrega de la butlleta amb un mínim de 10 tapes/segells diferents se’ls obsequiarà amb producte Maystar, una tovallola de Torredembarra i el conte infantil ‘Amb olor de romaní, pels camins de Torredembarra’.

Per aconseguir els premis  cal emplenar la butlleta de participació i portar-la a la Regidoria de Turisme (pg. Rafael Campalans, 10). La data límit per entregar les butlletes i recollir els premis serà 3 de juny.

A la pàgina web de Turisme http://turismetorredembarra.cat/ es pot trobar tota la informació relacionada amb el ‘de tapes’ per Torredembarra. S’adjunta desplegable amb la informació completa de les tapes.

Redacció