Decidim Vila-seca reclama la implantació d’un servei de bus urbà al municipi

El grup municipal Decidim Vila-seca presentarà en el plenari d’aquest mes d’agost una moció en la que reclama “la implantació d’un servei de bus urbà i l’estudi i posterior implantació d’una xarxa de línies i parades d’autobús suficient com per garantir un servei útil per la totalitat de lapoblació, així com un accés als principals equipaments i serveis municipals bàsics”.

Segons argumenten en una nota de premsa, “Vila-seca ha tingut històricament una mancança pel que fa a mobilitat. El seu creixement ràpid i constant, que l’ha situat vora els 23.000 habitants, i el fet de disposar de tres nuclis de població diferenciats (Vila-seca, La Pineda i La Plana) ha incrementat encara més la necessitat de disposar d’una xarxa de transport públic urbà”.

Aquesta necessitat, segons el partit de l’oposició, es fa encara més evident “quan parlem de certs col·lectius amb dificultats afegides quant a la mobilitat, com ara la gent gran, el jovent, les persones amb mobilitat reduïda, el turisme o els malalts. Garantir el fàcil accés als serveis municipals (llars d’infants, escoles, instituts, centres esportius, centres de salut, etc.) hauria de ser una prioritat per qualsevol gestor municipal”.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *