.

.

TOTS 21

Dos dels participants que han rebut una samarreta de mans de l'alcalde

Dos dels participants que han rebut una samarreta i altre material de mans de l’alcalde

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, ha rebut aquest dijous a la Casa de la Vila dos dels quatre veïns del municipi que participaran en els propers dies en la Maroc Challenge Spring Edition 2016, un raid obert a la participació de tothom que disposi d’un vehicle de més de 16 anys d’antiguitat.

Aquests veïns, repartits per parelles, competiran en dos vehicles diferents: en un 4×2 (un Renault 4 de 26 anys d’antiguitat) hi viatjaran Sergi Callau com a conductor i el seu fill, Ferran Callau, com a copilot; i en un 4×4 (un Nissan Patrol, de 32 anys d’antiguitat), la Noèlia Callau (germana del Sergi), com a pilot; i la Piedad Andreu, com a copilot.

Aquest esdeveniment esportiu amateur començarà demà divendres 18 de marc a Jumilla (Múrcia) amb les verificacions de la prova; i finalitzarà el dissabte 26 de març. Durant aquests dies, els participants recorreran uns 4.000 km pel Marroc, comptant l’anada i la tornada, la majoria pel desert.

En total hi ha previstes sis etapes i l’última serà solidària. En aquesta darrera etapa, els veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant lliuraran el material escolar que els ha donat l’Ajuntament als nens i nenes que viuen en les zones més desfavorides.

A més del material escolar, el consistori també els ha entregat unes samarretes amb el logo de l’Ajuntament perquè les portin durant la cursa, que es pot seguir a través d’Internet. En concret, a través de la pàgina web: http://marocchallenge.com/ i de la pàgina de Facebook de l’esdeveniment (Maroc Challenge).