.

.

TOTS 21


El comitè electoral del Partit Popular de Catalunya ha nomenat aquest dimarts com candidat a l’Alcaldia de Cambrils a l’actual portaveu del grup municipal al consistori, David Paul Chatelain, a proposta del comitè provincial de Tarragona, segons ha sabut Tots21.

David Chatelain. Foto: Ajuntament
de Cambrils

L’actual regidor ha estat un dels darrers candidats designats, ja que, a excepció de Junts, la resta de formacions amb representació ja havien formalitzat els seus nomenaments.

En les darreres setmanes s’havien escoltat veus al municipi en el sentit de que el PP podria presentar a un altre candidat, però finalment els populars tornen a apostar per la figura de Chatelain, que ja va ser nomenat com a responsable territorial per tal de gestionar les llistes del partit al Baix Camp, al Priorat i a la Ribera d’Ebre, el passat mes de novembre.

L’actual portaveu del grup municipal a Cambrils optarà per tercera vegada a l’alcaldia. Chatelain va entrar al consistori l’any 2011, on va ser regidor d’Urbanisme i Activitats, i va mantenir la seva acta de regidor en els anys 2015 i 2019, tornant a governar a finals de 2021 després d’una moció de censura que va convertir Oliver Klein en alcalde amb un pacte entre el Nou Moviment Ciutadà, PSC, Ciutadans, i el propi PP. Actualment és el regidor d’Hisenda, de Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

J. Garcia