.

Més de 100 joves golfistes prenen part de la màxima competició catalana del golf en categoria formativa

El Golf Costa Daruada Sports Center de Tarragona ha protagonitzat una excel·lent participació al Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del Club de Golf Barcelona.La competició va reunir més de 100 joves promeses del golf català, que van competir en les modalitats de circuit de 9 forats -benjamí-i 18 forats -aleví i infantil.

Un cop completats els recorreguts, la Federació Catalana de Golf va fer pública la classificació final a les diferents categories en competició, i en les quals hi van destacar les bones posicions assolides pels membres del Golf Costa Daruada Sports Center de Tarragona. I és que Daniela Campilloi GuillermoAlbacares van proclamar campions de Catalunya en categoria infantil femenina i masculinaamb 152 i 146 cops, respectivament

.A més, Jorge Bereava alçar-se com a subcampió de Catalunya infantil, mentre que Marina Mitjansho va fer en categoria aleví femenina. També força destacada va ser l’actuació de diversos membres de l’entitat tarragonina, que van finalitzar en el Top-10 de les seves respectives categories: Ignacio Berea, 4t en aleví masculí; Pol Teruel, 4t en benjamímasculí; Raisa Valero, 7a en aleví femenina; Joan Panisello, 8è en infantil masculí; i Jan Beltran, novè classificat en categoria benjamina.

Van completar la delegació del Golf Costa Daruada Sports Center de Tarragona els joves golfistes Marc Campsi Oliver España, 15è i 20è classificats, respectivament, en benjamí masculí; Jan Fort, 22è infantil masculí; i Oscar Brualla, 25è en categoria aleví masculí.D’altra banda, també cal destacar els bons resultats obtinguts pels representants de l’entitat tarragonina al Concurs “Long Drive”, celebrat durant la jornada de dissabte i queva comptar entre els seus guanyadors amb Pol Teruel (benjamí) i Guillermo Albacar(infantil), completant així un cap de setmana carregat d’èxits per al Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona, al Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil.