.

.

TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de Cambrils

L’actual portaveu de la formació taronja a Cambrils, Juan Carlos Romera, ha titllat el pacte de govern entre ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà (NMC) de «continuista, supremacista i rupturista», després que els tres portaveus de les formacions locals, Camí Mendoza, Lluís Abella i Oliver Klein, anunciessin en roda de premsa el nou pacte de govern per a Cambrils.

Juan Carlos Romera ha explicat que «Cs, PSC, PP havien obert negociacions amb Nou Moviment Ciutadà per a treballar una alternativa constructiva amb una àmplia majoria per a Cambrils, amb partits consolidats i amb projecció autonòmica, estatal i europea» però que «el portaveu d’NMC, Oliver Klein va destacar per la seva falta de voluntat de diàleg i la insistència de l’alcaldia com a condició prèvia a qualsevol negociació». Aspecte que «fa sospitar que l’actual pacte de govern pot provenir d’un acord previ als comicis entre NCM i ERC». Per això, Romera ha lamentat que «finalment Klein hagi anteposat els seus interessos personals als interessos de tots els veïns de Cambrils».

En aquest sentit, l’ha emplaçat a «explicar als seus votants constitucionalistes els motius pels quals ha permès la continuïtat del desgovern d’ERC i Junts a Cambrils».

Finalment, el portaveu municipal de la formació taronja ha volgut recordar que «l’anterior govern liderat per Camí Mendoza va permetre que Eduard Pellicer digués ‘pumes’ als veïns de Cambrils procedents d’Aragó amb el que això ha suposat per al turisme». També «ha tingut oblidades a les zones perifèriques i urbanitzacions com Vilafortuny i la Llosa», i per descomptat «no ha respectat la neutralitat política ni als seus veïns amb simbologia partidista en els espais públics de tota la ciutat».