TARRAGONA 21

 El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, remarca que "el govern Ricomà continua amb la política d'exclusió dels actes festius de gran part dels barris, sobretot els de Ponent"

El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, remarca que «el govern Ricomà continua amb la política d’exclusió dels actes festius de gran part dels barris, sobretot els de Ponent»

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat que «la gran majoria dels actes de les festes de Sant Magí es celebraran al centre de la ciutat, tal i com recull el programa d’actes, que ja s’ha presentat». Ha criticat que «el nou govern municipal segueixi la línia de l’anterior» i ha remarcat que «amb aquesta política d’exclusió dels barris, sobretot els de Ponent, s’estan creant ciutadans de primera i de segona a Tarragona».

El portaveu del Grup Municipal de Cs ha lamentat que «el govern Ricomà no compleixi ni amb els acords del ple ni amb els seus propis compromisos cap a la ciutadania». En aquest sentit, el portaveu municipal de Cs ha recordat que «la mesura de descentralitzar els actes de les festes es va aprovar per unanimitat al plenari de l’Ajuntament i a proposta d’ICV, partit que forma part d’En Comú-Podem, actual soci de govern».

Finalment, Viñuales ha assenyalat que «quan l’actual alcalde era a l’oposició s’omplia la boca parlant de la convivència entre la cultura tradicional i la vida dels veïns a la Part Alta i voltants, i és en aquests carrers on es portaran a terme molts dels actes de les festes».