.

.

TOTS 21

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales. Foto: Tarragona21

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha manifestat que “la proposta d’ordenança de terrasses de l’actual equip de govern asfixia els hostalers” i ha assegurat que “les restriccions plantejades causarien greus perjudicis als negocis”. Viñuales ha indicat que la proposta presentada per la regidora Paula Varas perquè l’aforament de les terrasses no sigui superior al 50% de l’aforament de l’interior dels establiments “preocupa el sector perquè considera que comportarà tancament de locals i acomiadaments de treballadors”.

A més, el portaveu taronja ha criticat que “aquesta normativa no solucionarà el problema de l’ordenació dels carrers, ja que només afectarà els petits hostalers autònoms, ja que els grans restaurants no es veuran afectats per les noves mesures”. “És inacceptable que el govern d’ERC i ECP ofegui encara més al treballador autònom i provoqui més atur en el sector amb més desocupació de la ciutat, el sector serveis”, ha destacat.

Finalment, Viñuales ha instat el govern municipal “a portar a terme mesures que afavoreixin realment el comerç, el turisme i l’hostaleria” i “a treballar per solucionar la degradació que pateixen els carrers de Tarragona, en lloc de contribuir al fet que hi hagi encara més locals buits a la ciutat”.