C’s denuncia subarrendaments il·legals i venda de roba robada al mercadet de Bonavista

Imatge del mercadet de Bonavista. Foto: Marxant de Tarragona

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat públicament en el ple municipal d’aquest divendres que al popular mercadet dominical de Bonavista hi ha “subarrendaments il·legals” de parades, venda de roba de segona mà “d’origen il·lícit” i baixos controls sanitaris dels articles que s’hi venen. “No se sorprenguin”, ha dit referint-se a la reacció de l’equip de govern, “perquè ho sap tot Tarragona”.

La sortida de Viñuales venia a torn d’una moció presentada per la CUP que demanava millores al mercadet, des de la il·luminació a controlar l’ocupació que fan de voreres i façanes els paradistes. ERC, al seu torn, ha alertat de la inseguretat que s’hi genera amb l’acumulació de cartronatge davant les façanes dels habitatges.

PDECAT i ICV han demanat que un cop s’ha posat en marxa el Mercat Central, l’Ajuntament se centri ara en els mercadets de la ciutat. Elvira Ferrando, regidora de Comerç, ha negat la major, responent que tot i la feina feta al Mercat Central, “s’ha treballat a altres mercats”. L’equip de govern ha tombat la moció perquè “hi ha hagut millores” en pintura al terra i en bancs, i hi ha un pla de treball per intal·lar-hi lavabos. “Estem complint la normativa” en seguretat, ha subratllat Ferrando, i s’està treballant “perquè no hi hagi venda de productes de segona mà” fruit del robatori.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *