.

.

TOTS 21

La portaveu de C’s, Reyes Pino

“La falta de coordinació entre Granados i els seus socis posa en risc el correcte desenvolupament del Cos Blanc”. Així s’ha expressat la portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Salou, M. Reyes Pino, durant la celebració del ple ordinari de gener en el qual tota l’oposició ha votat en contra “l’entrada per registre de l’equip de govern amb caràcter d”urgència’ d’un punt per aprovar el canvi en el pagament de la subvenció a les colles que participen en el Cos Blanc”.

M. Reyes Pino ha detallat que “aquest any el cobrament de la subvenció a les colles canviava”, però “l’equip de govern va avisar amb pocs dies d’antelació d’aquestes modificacions, deixant a les colles sense una partida econòmica amb la qual comptaven”. Tanmateix, ha criticat que “les formes de les polítiques de Granados i els seus socis”, i que aquestes “no tinguin en compte la realitat dels veïns de Salou”.

Finalment, Pino ha assenyalat que “la falta de previsió” de l’equip de govern i la seva “mala gestió de la Festa Major del municipi”. També, ha denunciat “la falta de comunicació amb els grups de l’Oposició” els qui “s’assabenten dels canvis i les novetats a través del programa de festes”.