Cs Cambrils trasllada a la Policia Local la participació de regidors de govern en una enganxada de cartells

La regidora del Grup Municcipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils, Patricia de Miguel, ha considerat “vergonyós i intolerable” que regidors d’ERC contribuïssin el passat dissabte a empaperar els carrers de Cambrils amb cartells sobre l’1-O després de finalitzar un acte organitzat per ANC i Òmnium Cultural al Parc del Pescador.

De Miguel ha denunciat que després de l’acte, “es convoqués als assistents a concentrar-se el següent dissabte a l’estació de Cambrils per omplir el municipi de cartells pro consulta il·legal”.

La regidora de la formació taronja ha advertit sobre “la vulneració de les lleis i la fractura de la convivència democràtica”. Tanmateix, li ha recordat als regidors del Consistori que van participar en l’acte que “els càrrecs electes representen al conjunt dels ciutadans i no només a una part”. Fet pel qual “haurien de ser un exemple de convivència i de respecte a la Llei, l’estat de dret i la democràcia”.

Per això, ha assegurat que des de la formació taronja “s’han pres les mesures oportunes perquè aquestes actuacions no caiguin en sac buit, presentant una instància en nom del Grup Municipal a la Policia Local de Cambrils”.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *