TOTS 21

El Màgic Andreu

El Màgic Andreu

L’Ajuntament de Creixell i l’Associació Sabors Catalans, junt amb l’Escola Oficial de Màgia del Màgic Andreu, aposten per un projecte «engrescador» que «ha de tenir una continuïtat en el temps, així com una repercussió mediàtica que posi en l’agenda dels nostres visitants un esdeveniment que el faci únic i entusiasta per a tothom». El conegut Màgic Andreu és el gran reclam de la proposta.

El festival arrencarà en la seva primera edició a finals de setmana. Serà del 23 al 26 de juny i inclourà grans espectacles, conferències i concursos.

El Critèrium Màgic de Creixell ha de portar aquest camí. Així ho volen els seus organitzadors i així ho ha destacat el seu alcalde, Jordi Llopart, a Tarragona21. Per aquesta raó, els aspectes essencials, no només es queden en una simple exhibició de diversos mags, sinó que l’objectiu «és crear escola, fer escola i donar espai als nous mags i a la vegada, induir el cuc a la canalla, que podrien esdevenir els nous artistes de la Màgia».

La planificació del “critèrium” té cinc vessants diferents:

Exhibició de mags reconeguts, donar espai a nous mags a través d’un concurs internacional, crear un fòrum sobre pedagogia a través de les tècniques de l’il·lusionisme, crear un entorn comercial per a la venda de productes artesans, envoltats de mags que faran màgia de proximitat en diversos espais del recinte i «posar a Creixell en el punt de referència d’aquestes activitats».

Els grans espectacles

El calendari dels grans espectacles que s’hi faran en aquesta primera edició és el següent:

Dijous, 23 de juny:

Espectacle Inaugural «Benvinguts al Creixell Màgic 2016», presentat pel Màgic Andreu, amb els espectacles de la Joana Andreu i Brando i Silvana. A les set de la tarda al Teatre del Casal Municipal de Creixell. Preu: Gratuït

Revetlla Màgica de Sant Joan. Am el duet «Tempo». A les deu de la nit al Passeig de Les Moreres. Preu: Gratuït

Divendres, 24 de juny:

Espectacle «Gran Gala Màgica». Amb Nuel Galán, Bando i Silvana, Mag Marín i Enric Magoo. Presentat pel Màgic Andreu. A les onze de la nit al Teatre del Casal Municipal de Creixell. Preu: 15 €

Dissabte, 25 de juny:

Gala del «Concurs de Nous Talents» amb Lliurament de Guardons. Deu mags novells ens demostraran la seva vàlua, contra un jurat implacable. Presentat pel mag Selvin. A les cinc de la tarda al Teatre del Casal Municipal de Creixell. Preu: 5 €.

Espectacle «Genius». Amb el Màgic Andreu i amb la Joana Andreu. A les onze de la nit al Teatre del Casal Municipal de Creixell. Preu: 15 €.

Diumenge, 26 de juny

Espectacle «El Professor Tornavic». Amb el mag Sébastien Dethise. A les dotze del migdia al Teatre del Casal Municipal de Creixell. Preu: 3 € (els menors de 7 anys tenen l’entrada gratuïta).

Més informació en aquest enllaç