.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu del Sant Jordi a Creixell

Imatge d’arxiu del Sant Jordi a Creixell

Coincidint amb la setmana de Sant Jordi, Creixell celebre la Setmana Cultural amb un reguitzell d’actes. La programació començarà aquest diumenge, 19 d’abril, amb una cercavila de gegants i capgrossos a partir de dos quarts de 12 del migdia, des de Cal Cabaler. El dilluns, 20 d’abril, s’oferirà una visita guiada des del mateix ‘Cal Cabaler’.

Dimarts s’oferiran lectures de Sant Jordi, a la residència L’Ermita, a partir de dos quarts d’11 del matí, i a dos quarts de 12 del migdia, a la residència Mar i Sol de Creixell. A la tarda (18.30), serà el torn d’un concert de la Coral Augusta de Tarragona que interpretaran ‘Poesia a 4 veus’ i acte seguit oferiran un berenar de Sant Jordi amb coca i xocolata.

Per la revetlla de Sant Jordi, entre dos quarts de 6 i les 7 de la tarda, el Conta Contes per a totes les edats arribarà amb les ‘Llegendes de Creixell’, a més d’un taller amb motiu de Sant Jordi.

Diada de Sant Jordi

Pel propi dia de Sant Jordi, 23 d’abril, la jornada s’intensificarà durant tot el dia amb la tradicional venda de llibres i roses amb parades al poble. A més, la biblioteca municipal oferirà un espectacle infantil a les 6 de la tarda. Els actes no s’aturaran divendres, en què seguiran els conta contes, ni tampoc dissabte, amb un concert d’alumnes del Conservatori de Vila-seca.

Durant el cap de setmana, l’activitat cultural seguirà amb la Feria de Abril, al restaurant Ángel Miguel de Creixell (diumenge 26). Culminaran la setmana cultural, entre altres actes, una xerrada sobre protecció a les xarxes socials i un espectacle de teatre infantil, dimecres 29 i dijous 30, respectivament.