.

.

TOTS 21

Cartell de la festa 'Castanyaloween' a Creixell.

Cartell de la festa ‘Castanyaloween’ a Creixell.

Els carrers de Creixell viuran aquest dissabte a la nit una nova edició del Castanyaloween. Com el seu propi nom indica, Castanyaloween vol ser una barreja entre la tradició catalana de la Castanyada i el Haloween importat d’altres cultures.

Es tracta de la cinquena edició de la ruta del terror teatralitzada en diferents escenaris que es fa pels carrers del nucli històric de Creixell. Aquest esdeveniment va a càrrec de les entitats i associacions culturals del municipi sota l’organització de l’ajuntament de Creixell. L’any passat més d’un miler de persones hi van participar.

Aquest any a partir de les 17:30 a la rambla de les moreres hi haurà un taller de maquillatge de halloween i inflables per a la canalla, així com també servei de bar amb bocates a benefici de l’AMPA de l’escola Les Eres. També hi haurà un punt de venda de castanyes torrades.

A les 21:30h. començarà el passatge del terror a la mateixa rambla de les moreres. L’entrada a la Ruta del terror és lliure i gratuita.

Les entitats que enguany hi participen són: Ball de Diables de Creixell, Dantecant, Units pels Gegants, Geganters i Capgrossos de Creixell, Esmarris de Creixell, ONG Creixell amb els infants sahrauis, Gimnás Creixell, Grup de teatre La Girola, l’AMPA de Creixell i l’Associació Amics de l’Atletisme de Creixell, els quals també hi participen activament.