TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis.

Imatge d’arxiu de la Cavalcada de Reis.

Creixell es prepara per un Nadal ple d’activitats adreçades per a petits i grans. El proper divendres 11 la Casa de la Cultura acollirà el Conte Nadalenc «Lorena y sus cuatro caballeros» a càrrec de Francesc Cuenca.

El concurs de pessebres i aparadors arribarà el dia 18 a es 17h. Les inscripcions i informació es poden trobar a la cada de la cultura fins el 17 de desembre. A les 17.30h la Biblioteca Municipal acollirà el Contacontes i els tallers infantils.

El dissabte 19 de desembre a la plaça del Mirador es donarà el tret de sortida a les representacions del Pessebre Vivent «L’Estel de Creixell» que correrà pels carrers del nucli històric a càrrec del grup de teatre «La Girola».

L’església de Sant Jaume acollirà el diumenge 20 de desembre el Recital de Nadales a càrrec del «Coro Rociero Aromas de Azahar».

Però, sens dubte, la cita més esperada serà la del Caga Tió dimarts 22 de desembre al Casal Municipal. A les 19h es lliuraran els premis del concurs de pessebres amb l’actuació del coro rociero Aromas de Azahar i la coral Sant Jaume de Creixell.
Diumenge 20 de desembre a l’Església de Sant Jaume

Diumenge 27 serà el torn al Casal Municipal de 10h a 13h i de 17h a 20h I Sports kids Creixell adreçat als infants fins a 12 anys. És farà la festa de Cap d’any, sopar i ball amb “Remember Music Show”

Creixell es prepararà per l’arribada de Reis amb la recepció del Patge Reial dissabte 2 de gener a Cal Cabaler a les 18.30h.

Diumenge dia 3 al Casal Municipal es farà el Tradicional Campionat de Botifarra de 8h a 15h. I el dia 5 s’espera l’arribada dels Reis d’Orient amb la tradicional Cavalcada a les 18h.