.

.

TOTS 21

La Festa Major de Sant Jaume 2022 de Creixell va cloure ahir amb un diumenge ple d’activitats. Durant tots aquests dies s’ha notat molt que tothom enyorava fer gresca després de la pandèmia. Molts creixellencs i creixellenques, però també visitants i turistes, han participat molt activament de la programació de la festa durant aquests 9 dies.

Pel que fa als actes de diumenge:

Exhibició dels components de Happy Dance i de l’equip de competició del Club Esportiu Rítmica de Torredembarra

Els membres de l’associació Happy Dance (foto superior) i de l’equip de competició del Club Esportiu Rítmica de Torredembarra. Fotos: Ajuntament

Com ja va sent tradicional en els darrers anys, les noies i nois de l’Associació Happy Dance de Creixell ofereixen una exhibició del seu treball durant la Festa Major de Sant Jaume.

Aquest grup cada vegada és més nombrós i es van renovant regularment, ara també amb la integràció dels nois.

Enguany també s’han afegit a aquest esdeveniment les noies de l’equip de competició del Club Esportiu Rítmica Torredembarra, integrat també per algunes noies de Creixell.

A la vegada, aquestes noies, molts joves elles però que ja dominen molt bé aquest esport, van oferir una magnífica exhibició de les diferents disciplines de la gimnàstica rítmica.

Al final de les respectives exhibicions, els dos grups van rebre diferents obsequis lliurats per la regidora de Festes Pili Romero Gracia.

Sopar de germanor i Karaoke de la Festa Major

La vetllada es va acabar amb tradicional coetada la Coetada de Fi de Festes a càrrec del Ball de Diables de Creixell. Foto: Ajuntament

Al voltant de 200 persones van participar aquest diumenge al vespre a la pista esportiva municipal, al Sopar de Germanor de la Festa Major de Sant Jaume 2022 de Creixell.

Agrupats per colles d’amics i/o famílies, els creixellencs i creixellenques van gaudir d’una vetllada entranyable i divertida a on retrobar-se tots plegats després d’un parell d’anys de restriccions a causa de la pandèmia.

Cadascú es va portar el seu sopar de casa. La vetllada la van anar animant entre tots els assistents amb una sessió oberta de Karaoke que va resultar molt divertida. Al final, fins i tot la pròpia regidora de Festes es va animar a pujar a l’escenari a cantar una cançó.

La vetllada es va acabar amb tradicional coetada la Coetada de Fi de Festes a càrrec del Ball de Diables de Creixell.

Redacció