TOTS 21

Façana de l'Ajuntament de Creixell

Façana de l’Ajuntament de Creixell

Creixell celebrarà a partir de divendres la Setmana de la Dona, una aportació novedosa que conflueix amb un seguit d’activitats al voltant del Dia de la Dona, el 8 de març.

L’alcalde, Jordi Llopart, ha explicat a Tarragona21 que s’ha buscat «fer alguna cosa més que uns actes durant un sol dia i donar més relleu a les activitats de la dona al municipi, amb una programació seriosa i amb un cos suficient». D’aquí ha sorgit la proposta de dedicar no un dia, sinó una setmana a la dona. Activitats culturals i socials ompliran el programa d’actes, on la reivindicació també mantindrà el seu espai.

El programa d’actes complert és el següent:

DIVENDRES 4 DE MARÇ

19:00h a la Casa de Cultura “Cal Cabaler” Inauguració de l’exposició dels treballs realitzats per dones artistes de la vila “ Art i Cultura de la Dona de Creixell ”.

L’exposició romandrà oberta finsel 12 de març en horari de 10h a 13h de dilluns a dissabte, i de 17h a 20h divendres i dissabte.

DISSABTE 5 DE MARÇ

21:30h al casal municipal FESTA DE LA DONA. Inscripcions i informació a la casa de cultura fins l’1 de març. Aforament limitat.

DILLUNS 7 DE MARÇ

15:45 a la Rambla de les Moreres CAMINADA POPULAR. Inscripcions i informació a la Bibliocreixell.

DIMARTS 8 DE MARÇ. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA.

12:00h Davant de l’Ajuntament Lectura del Manifest Oficial del dia Internacional de la Dona.

18:00h A la Llar de Jubilats CONFERÈNCIA “El Ball de les Emocions: aprèn a conèixer i gestionar les teves emocions”, a càrrec de la psicòloga Patricia Maguet.

DIMECRES 9 DE MARÇ

17:00h a la Bibliocreixell CONFERÈNCIA “Nutrició de la Dona en les diferents etapes”, a càrrec de la nutricionista Yhasmina Avila.

DIJOUS 10 DE MARÇ

10:00h a la Bibliocreixell TALLER D’AUTOESTIMA “Tenim dues opcions, atreveix-te a pensar amb tu” a càrrec de la psicòloga Marta Segrelles Fernández. Inscripcions gratuïtes a la Bibliocreixell.