.

Uche, autor d’un gol i un dels protagonistes del partit

Dos dels equips menys realitzadors de la categoria i que més han decebut han coincidit en el tram final de la lliga estant ja a Segona B. El Nàstic i el Córdoba han acomiadat la poquíssima afició que ha anat al Nuevo Arcángel -ha funcionat el boicot de l’afició- i han ofert una pluja de gols.

En el cas del Nàstic, amb una quasi remuntada; ha transformat un desesperant 4-0 en contra en un digne 4-3, fet que ha provocat l’enèsima bronca de l’afició local al quadre ver-i-blanc. Surrealisme per posar punt i final a la jornada de diumenge i ara, a esperar que això acabi quan abans millor. Encara queden tres jornades i es tracta de salvar la dignitat.

Després d’uns primers minuts on els dos equips s’han alternat en el domini de la pilota, la primera ocasió clara de gol ha estat pel Nàstic. En el minut 14, Pol Valentín ha fet una jugada individual per banda dreta que ha acabat amb una centrada rematada per Imanol fregant el pal esquerre de la porteria andalusa. Però el Córdoba CF ha replicat amb contundència entre els minuts 19 i 26, ja que Javi Lara amb una falta a la frontal de l’àrea i Álex Menéndez i Alfaro amb dos xuts potents han fet pujar el 3 a 0 al marcador, resultat amb el que s’ha arribat al descans3

En començar la segona part, l’equip andalús ha tingut un parell d’opcions que Becerra ha pogut rebutjar, pero en el minut 60 Alfaro en un 1 contra 1 amb el porter grana ha pogut fer el 4-0. En la següent jugada, Uche ha aprofitat una passada dins l’àrea de Luis Suárez per retallar distàncies. A la recta final del partit, quan semblava que ja no es mouria el marcador, el conjunt grana s’ha quedat a un pas de l’empat: en el minut 88 Pol Prats ha fet el 4-2 amb un xut creuat dins l’àrea i en el 90 Luis Suárez ha fet el definitiu 4-3 amb una rematada a la frontal de la petita.

La pròxima jornada el Nàstic visitarà el Nuevo Arcángel de Còrdova. Serà diumenge 19 de maig, a partir de les 20 hores, en partit corresponent a la jornada 39 de LaLiga 1|2|3.