.

Imatge del partit d'anada a El Catllar. Foto:cedida

Imatge del partit d’anada a El Catllar. Foto:cedida

El Morell ha deixat sentenciat el derbi davant del Catllar en tres minuts.

La victòria per 2 a 0 de l’equip blau referma la candidatura dels de Pallarès a l’ascens i merma les possibilitats dels d’Àngel Garcia.

Dos gols de Gavilan (15 i 18) de la primera part van decidir un derbi i van donar tres punts gariebé decisius al locals.

Els dos equips es jugaven ser el perseguidor del Santboià en un derbi que com ja va passar a la primera volta va fer la sensació que s’adaptava millor a les característiques del Morell que no pas a les del Catllar.

El Morell s’ha situat momentàniament líder a l’espera del que faci el Santboià la tarda d’aquest diumenge i ha obert quatre punts de diferència davant del Catllar que és quart.

Els dos equips estan fent una gran temporada en aquesta lluita pels primers llocs.

També a primera catalana doble empat dels altres representants tarragonins.

El Torredembarra ha empatat a 1 amb el Lleida Esportiu i la Cultural Torreforta ha fet el mateix 1 a 1 al camp de l’Almacelles, sentenciant el seu descens a segona catalana.