.

.

TOTS 21

Corominas ha assistit al Comité Local de CDC i al posterior Sopar de Nadal

CDC decideix no nomenar encara el cap de llista de la federació nacionalista a Tarragona tot i els rumors que situen Victòria Forns lluny de repetir.

L’última assemblea de l’any de Convergència Democràtica de Catalunya a Tarragona, precedida d’un comité executiu local, no ha servit per a tancar totes les especulacions al voltant de la possible renovació de la cap de llista i de bona part dels representants de CDC a l’Ajuntament de Tarragona.

Forns, Sendra i Albert Abelló

A la reunió hi va assistir a part de Forns, Jordi Sendra, president local de partit i que porta temps sonant com a possible recanvi electoral de Victòria Forns. Una tercera opció seria un candidat independent. Qui més sona és el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló. Com a quarta opció, descartat quedaria el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, que en reiterades ocasions hauria afirmat la seva opció de seguir al capdavant de la institució portuària.

Lluís Corominas, vicesecretari general de coordinació institucional de Convergència Democràtica de Catalunya i secretari general adjunt de CiU, ha assistit al sopar de Nadal del partit a Tarragona. Abans del sopar, s’ha reunit amb el Comitè Local de CDC Tarragona i després ha presidit a l’assemblea de militants del partit.

Corominas ha afirmat que “fins al gener no hi haurà candidat de CiU per Tarragona”. El vicesecretari de la formació ha afegit que volen seguir els ‘timings’ del partit  ja que “aquesta és la línia que s’ha seguit a altres legislatures des de fa 35 anys i ha funcionat molt bé”.

Corominas ha afegit que “malgrat que ja se saben alguns candidats, encara en falten molts i s’ha de seguir les pautes establertes”, afegint que “en les properes setmanes es farà tot el que calgui per acabar d’escollir candidats”. Igualment, el vicepresident segon al Parlament de Catalunya ha afirmat que estan satisfets de la feina feta fins ara a Tarragona.

Forns, dubte a CiU

Són moltes les suposicions que apunten a una no renovació de Victòria Forns com a  cap de llista a les properes municipals de CiU. L’encara cap de llista de CiU sí que s’ha mostrat disposada a renovar, però de moment segueix a l’ull de l’huracà pels persistents rumors sobre la seva no continuació. Corominas no s’ha volgut mullar sobre Forns afirmant que s’han de respectar els temps «i encara no es pot dir res”.

A Convergència són conscients que és un gran problema no tenir encara un candidat definit per CiU a Tarragona. Alguns militants afirmaven a Tarragona21 que consideren que això pot afectar en els resultats de les properes municipals.

AnnaMG