.

Els blaus no han tingut opcions a Girona

L’Ibersol CBT només va ser capaç de competir el primer quart a Girona, caient per un inapelable 82-59. El partit va començar amb la pitjor notícia possible pels blaus, a la primera jugada del partit el jugador Adrià Duch es va torçar el turmell esquerre i no va poder tornar al partit, a partir d’aquest moment Intercanvi de cops dels dos equips. A les primeres aventatges dels locals va arribar la resposta cebetista.

Al final del primer quart l’Ibersol CBT va aconseguir una mínima avantatge de 2 punts gràcies als punts a la pintura. Però la força de l’Ibersol CBT va acabar aquí. El segon quart el Bàsquet Girona va posar una marxa més i va començar a dominar el partit. Un temps mort de Berni Álvarez després d’un parcial inicial de 7-0 va tornar a donar aire a l’Ibersol CBT però la poca activitat defensiva dels blaus va fer que els gironins obrissin les primers avantatges significatives. Pels nostres només els punts de Balkovic van mantenir amb vida als cebetistes. Al descans 48-43 pel Bàsquet Girona.

Si la primera meitat del partit ja havia deixat dubtes sobre el nivell d’intensitat dels blaus, la segona part del matx va ser una de les pitjors de la temporada. Un Ibersol CBT desdibuixat, sense intensitat defensiva i amb poc encert de cara a la cistella. Només els germans Fernández i David Mesa semblaven posar una mica d’intensitat a la defensa, però l’encert del local Guillem Pascua, amb 23 punts i 6 triples al final del partit, feien impossibles tots els intents de reacció blaus. Els 12 punts d’avantatge que el Bàsquet Girona portava al final del tercer quart feien justícia al que s’estava veient a la pista.

El darrer quart va servir per al lluïment de l’equip local, tot i que cap dels dos equips es jugaven res, només el Bàsquet Girona semblava tenir ganes de seguir jugant el partit. Les indicacions de Berni Álvarez des de la banqueta demanant més intensitat defensiva no tenien resposta als seus jugadors i la diferència anava creixent fent cada vegada més gran la ferida d’un Ibersol CBT que no va poder competir el partit. Els gironins van arribar a tenir diferències properes als 30 punts però finalment el partit es va tancar amb un contundent 82-59.

El dissabte que ve l’Ibersol CBT rebrà al Bàsquet Arenys en el darrer partit de lliga, un partit sense transcendència a la classificació però important per donar a l’afició una darrera alegria després d’una temporada molt difícil.