.

.

TOTS 21

La representació es farà aquest dissabte dia 24 a les 20,30 hores al teatre del Centru amb l’aforament limitat al 50% per complir amb les restriccions sanitàries.

Les Variacions Bilderberg és una de les darreres produccions de la Sala Trono. Escrita i protagonitzada per Oriol Grau, és la segona part del Club Bilderberg el cabaret polític que la Trono ja va portar a Vila-seca fa prop de 9 anys.

En aquesta ocasió el club dels homes més poderosos del món s’ha de reunir d’urgència perquè veuen com la situació se’ls escapa de les mans. La solució? Controlar la humanitat amb la intel·ligència artificial.

L’espectacle repassa amb humor i ironia els grans temes de l’actualitat mundial. Des del nou coronavirus que ha aparegut per complicar-nos la vida, el Brèxit, els lideratges dèspotes com el de Donald Trump, l’auge del feixisme i tants altres problemes del món contemporani.

Les Variacions Bilderberg és un muntatge a mig camí del teatre i el cabaret. La música és d’Enric Grau i l’espectacle compta també amb el desplegament visual del fotògraf Albert Rué.

La representació es farà aquest dissabte dia 24 a les 20,30 hores al teatre del Centru amb l’aforament limitat al 50% per complir amb les restriccions sanitàries. Es recomana reservar les entrades prèviament. Es pot fer contactant amb els Amics del Teatre a través de les xarxes socials, el correu electrònic amics.teatre.vilaseca@gmail.com o deixant un missatge al telèfon 977391967.

Les entrades valen 12 euros i 8 per als socis dels Amics del Teatre.

La temporada dels Amics del Teatre

Enguany la situació sanitària ha obligat a alterar el calendari habitual dels Amics del Teatre de Vila-seca. Van haver de cancel·lar el cicle que sempre es fa entre hivern i primavera i alguns dels espectacles s’han reprogramat aquesta tardor

La temporada es va encetar el 27 de setembre amb una adaptació contemporània de Les dones sàvies de Molière, que va exhaurir les entrades disponibles.

El cicle es tancarà el 5 i 6 de desembre amb l’estrena de Dobles parelles el darrer muntatge del grup local La Tramoia, escrita pel vila-secà Robert Rodríguez.

Redacció