TOTS 21

El pati del costat de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès acollirà el dissabte 5 de desembre, a partir de les 11:30 hores, un contacontes a càrrec d’Agus Farré amb ‘Rodona i blava, contes sobre la terra’, concretament amb el conte ‘Ogoshi-Te-Oh-Me’. Aquesta activitat s’havia de realitzar el passat 24 d’octubre, però es va haver de suspendre a causa de les restriccions per la Covid-19.

Aquesta és la història d’una nena que fa el que fan totes les nenes del món. Cada matí, després d’escoltar la flauta de la seva mare, va a l’escola. Però un dia Ogoshi s’endinsarà en un camí diferent: sense voler ha traspassat la llinda d’un Tori, una mena de porta màgica que al Japó es creu que protegeix la natura, i Ogoshi aprendrà coses que potser no coneixia. És una adaptació de la història ‘Els meus amics’, de Taro Gomi. L’edat recomanada és a partir de 3 anys.

L’activitat comptarà amb les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. Aforament limitat i registre d’assistència al mateix lloc, informa el consistori.