.

.

TOTS 21

Imatge de l'acte de Benvinguda als infants nascuts a Constantí durant l'any 2018, que es va fer el passat dissabte 9 de febrer

Imatge de l’acte de Benvinguda als infants nascuts a Constantí durant l’any 2018, que es va fer el passat dissabte 9 de febrer

El passat dissabte 9 de febrer l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de benvinguda als infants nascuts durant aquest darrer any al municipi. Aquest any, l’acte de benvinguda es va fer a la Biblioteca Municipal, i va consistir en l’entrega d’un detall de reconeixement a cadascuna de les famílies amb fills nascuts durant el passat 2018, consistent en un lot de productes per a nadons.

En total, se’n beneficiaran 57 famílies. Durant aquest últim any han nascut i s’han inscrit i empadronat a Constantí un total de 29 nenes i 28 nens.

L’acte es va iniciar amb una actuació d’una formació de cambra integrada per alumnes de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”  i seguidament l’alcalde Oscar Sánchez va voler felicitar totes les famílies i es va referir a la responsabilitat que suposa el fet de ser pares i educar els nostres fills, una tasca, moltes vegades, no exempta de dificultats. Durant l’acte es va informar de totes les accions que es desenvolupen des dels diversos serveis de l‘Ajuntament de Constantí per tal d’ajudar les famílies.