.

.

TOTS 21

15 persones participen en el curs. Foto: Cedida

15 persones participen en el curs. Foto: Cedida

Un total de 15 persones han iniciat aquesta setmana un nou curs d’activitats de gestió administrativa a Constantí. Es tracta d’una formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un curs 100% subvencionat del programa FOAP 2022, que permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat. La durada del curs serà de 880 hores (de gener a Juliol), 800 de formació teòrica presencial i 80 hores de pràctiques en empreses.

La formació teòrica es realitza cada dia, de dilluns a divendres, de 15 a 21 hores a la segona planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí. Les persones participants del curs aprendran a realitzar les operacions de la gestió administrativa de compravenda de productes i serveis, tresoreria i personal, així com la introducció de registres comptables predefinits, prèvia obtenció i processament i arxiu de la informació i documentació necessària mitjançant els suports convencionals o informàtics adequats, seguint instruccions definides, en condicions de seguretat, respecte a la normativa vigent i atenent a criteris de qualitat definits per l’organització.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.