.

.

TOTS 21

Constantí es prepara per viure a partir de demà els actes que formen part de la Setmana Cultural i la Diada de Sant Jordi. Una programació que combina exposicions fotogràfiques, paradetes de llibres i roses i espectacles familiars.

Dijous 22 d’abril

A les 19 h: Plaça de les Escoles Velles. Exposició fotogràfica d’Isabel Soriano: ‘Somnis d’infantesa i joventut’.

A les 19,30 h: Carrer Major, davant de l’Ajuntament. Inauguració de la decoració del balcó de l’Ajuntament, a càrrec del Centre de Dia. A continuació, als balcons de l’Ajuntament, del Centre Parroquial, de la Societat El Casino i del Sindicat Agrícola. Música als balcons.

A càrrec de l’Escola Municipal de Música ‘Rafel Gibert Recasens’ de Constantí.

Divendres 23 d’abril. Diada de Sant Jordi

Tot el dia: Diferents espais i edificis municipals. Constantí s’omple de roses per Sant Jordi. Decoració floral realitzada per les associacions, entitats i voluntàries i voluntaris de Constantí.

Tot el dia: Plaça de les Escoles Velles. Mostra del bestiari,vestits i elements festius del Seguici Popular.

De 10 a 13,30 h i 16 a 19 h: Carrer Major, davant de l’Ajuntament. Paradetes de Sant Jordi amb entitats, associacions i serveis socioeducatius municipals

A les 18 h: Plaça de les Escoles Velles. Espectacle familiar ‘Una altra història de Sant Jordi’, a càrrec del grup d’animació Picarols.

A les 19,30 h: Parc de les Escoles Velles. Contes per a adults. Ai, si no fos!, a càrrec d’Agus Farré.

Dissabte 24 d’abril

A les 12 h: Conjunt Monumental de Centcelles. Presentació del llibre ‘Esqueixos’, a càrrec de l’escriptor local Xavier Reinoso i Andreu.

Constantí s’omple de roses

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Constantí s’ha omplert aquesta setmana de roses fetes manualment que s’han distribuït a prop d’una trentena d’espais, edificis i places, i que afegeixen més color als carrers del municipi. Es tracta d’una de les grans novetats d’aquesta Setmana Cultural a Constantí, que precisament tindrà la Diada de Sant Jordi com una de les jornades centrals.

Els veïns i veïnes podran gaudir d’aquesta decoració floral als principals carrers del poble, els equipaments municipals i alguns dels racons i edificis més emblemàtics. L’acció ha comptat amb la col·laboració d’entitats, associacions i persones voluntàries, que han elaborat les roses manualment, tot sota la supervisió de la professional de l’estilisme i el disseny, Raquel Martí.

D’aquesta manera, el municipi es prepara per a una Diada de Sant Jordi en la qual la celebració tornarà als carrers amb diverses activitats culturals i festives que tindran lloc els dies 22 i 23 d’abril.

Els carrers i equipaments on es podrà veure aquesta decoració floral són els següents: carrer de Reus, Plaça Rafael de Casanovas, Policia Local, Parc de la muralla, Serveis Socials, Biblioteca Municipal, carrer Major, Escales del Castell, Constantí Ràdio, Raval de Sant Cristòfol, CAP Constantí, Plaça Pau Casals, carrer Centcelles, Plaça Juan Ramon Jiménez, Plaça de la Generalitat, Plaça Federico García Lorca, Avinguda Onze de Setembre, Pavelló Poliesportiu, carrer de la Coma, Plaça de les Escoles Velles, Escola de Música, carrer Major (xalets), carrer Barcelona.

Redacció