TARRAGONA 21

Cartell de la castanyada a Constantí.

Cartell de la castanyada a Constantí.

Coincidint amb la Diada de Tots Sants i la celebració de la Castanyada aquest diumenge 1 de novembre s’ha programat a Constantí una tarda plena d’activitats destinades al públic infantil i juvenil.

Cap a les 18 hores a l’exterior del Pavelló Poliesportiu s’iniciarà una Rua Zombie pels carrers del poble, una activitat promoguda pels alumnes que l’estiu passat van realitzar el curs de premonitors organitzat per Joventut, i que comptarà amb la col·laboració dels actors que formaran part del Passatge del Terror. El recorregut d’aquesta rua s’iniciarà a l’exterior del Pavelló Poliesportiu, carrer Major, Raval Sant Cristofor, carrer dels Horts, carrer Jaume I, Av. Onze de Setembre fins arribar novament al Pavelló.

Ja les 19 hores, l’Associació d’Amics de la Colla COCA oferirà una actuació que tindrà com a principals protagonistes als membres de la secció infantil de la colla, els Diablons de la Dragonina. L’actuació es farà a l’Avinguda Onze de Setembre, per tal de fer més amena l’espera dels infants i joves que facin cua per accedir al Passatge del Terror.

Una altra de les activitats prevista per la tarda de diumenge serà l’espai que habilitarà l’àrea de Joventut de l’ajuntament, al Pavelló Poliesportiu, amb manualitats, jocs i maquillatge de cares. Mentrestant, cap a les 19 h., l’interior del recinte es convertirà com cada any per aquestes dates en el Passatge del Terror, i s’ambientarà per l’ocasió amb la presència de morts vivents, paisatges aterradors i personatges de les clàssiques pel·lícules del cinema de terror. Es tracta d’una iniciativa que arriba a la seva sisena edició i en la que tots els diners que es recaptin aniran destinats a la preparació de la representació dels Pastorets de Constantí que tornarà a la programació cultural del poble coincidint amb les dates nadalenques.

El preu de l’entrada per aquest passatge del terror serà un preu simbòlic d’un euro per persona.

Horari especial al cementiri municipal

D’altra banda coincidint amb el cap de setmana de Tots Sants el cementiri municipal obrirà divendres dia 30 de 9 h a 13 h i de 15 a 17 h. i dissabte 31, diumenge 1 i dilluns dia 2 de 9 h. a 18 h. de manera ininterrompuda.