Constantí entrega les beques als alumnes amb millors resultats de l’Institut

Constantí entrega beques als alumnes amb millors resultats. Foto: Cedida

Constantí entrega beques als alumnes amb millors resultats. Foto: Cedida

Aquest passat dimarts 28 de juny es van lliurar a la Sala de Plens de l’Ajuntament les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí. L’acte va comptar amb la presència d’autoritats municipals encapçalades per l’alcalde Oscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, i una representació de la direcció de l’Institut encapçalada per la seva directora, Rosa M. Clarós, a més dels alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600€ per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Jordi Martín Carrasco i Mar Sicília Ivern.

A més, la direcció de l’Institut i l’Ampa també van donar una beca als millors expedients del centre des de 1er fins a 4art d’ESO. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat: 1er d’ESO: Lucía García Romero ; 2on d’ESO: Jakub Pikus ; 3er d’ESO: Álvaro Rodríguez Boceta ; i 4art ESO: Núria Roig Segura.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *