Constantí en contra de la violència gènere

CARTELL VIOLENCIA GENERE 2014

Coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre), s’han programat a Constantí tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Escola d’Adults, la Biblioteca Municipal i l’Institut Català de la Dona.

D’aquesta manera, aquesta tarda de 24 de novembre la Biblioteca Municipal acollirà la xerrada “El paper de les dones al llarg del temps” a càrrec de Lídia Bargas, coordinadora de l’ICD a Tarragona. També es farà la Signatura del Conveni d’Acord entre l’Ajuntament de Constantí i l’ICD per a la difusió del servei d’atenció telefònica especialitzada (900 900 120) de la xarxa d’atenció i recuperació integral per a les dones en situacions de violència masclista.

Ja en 25N, a les 12 del migdia es farà una Lectura del Manifesta davant de l’Ajuntament amb col·laboració del Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. Una vegada llegit el manifest, es farà entrada a la Unió de Botiguers de Constantí del material de sensibilització de l’ICD contra la violència masclista en la línia de telèfon.

Al dia següent, es passarà a la Cineteca de la Biblioteca la pel·lícula d’animació “Persèpolis” i un recull vital de tota la memòria col·lectiva, que l’autora narra en primera persona convertint la memòria en crònica. L’autora parlarà de la seva història i també de religió, convivència i intolerància.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *