.

.

TOTS 21

Imatge de les jornades amb Ramon Pallejà. Foto: Cedida

Imatge de les jornades amb Ramon Pallejà. Foto: Cedida

El municipi de Constantí, seu de la competició d’halterofília als Jocs Mediterranis, acull demà la tercera jornada de formació per a responsables de municipis seu de Tarragona 2017. Aquestes sessions periòdiques es van iniciar el passat mes de gener a Altafulla i tenen per objectiu dotar el territori de tècnics esportius amb més àmplies eines i experiències que puguin aplicar més enllà de la cita de l’any 2017. El municipi de Calafell va acollir la segona de les jornades el mes de març. La sessió de demà a Constantí tindrà lloc a l’Ajuntament del municipi (C/Major, 27).

Aquestes sessions s’emmarquen dins el programa de formació dels responsables seu i pretenen també apropar la formació a altres departaments dels ajuntaments dels Jocs. En la jornada de demà a Constantí s’incorporaran a la sessió els responsables de comunicació dels diferents municipis. En aquest sentit, està prevista una conferència a càrrec del director de Barcelona Word Race Televisió, Carles Clastre, i el vicepresident de l’empresa Lavinia i director de TVE fins l’any 2014, Ignacio Corrales.

Aquest Pla Formatiu consta de dues línies bàsiques: la vessant que afecta directament l’organització genèrica dels Jocs Mediterranis i la vessant que pretén donar eines i habilitats adients per fer una bona gestió durant la competició esportiva del 2017.

Horari de la jornada de demà
9,15 – 9,30 h. Benvinguda als assistents per part de l’Alcalde de Constantí i el director general dels Jocs Mediterranis.
9,30 – 11 h.- Conferència a càrrec del director de Barcelona Word Race Televisió, Carles Clastre, i el vicepresident de l’empresa Lavinia i director de TVE fins l’any 2014, Ignacio Corrales.
11– 11,20 Pausa
11,20 – 13,30 h. Sessió de treball a càrrec de Tarragona 2017