.

.

TOTS 21

L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 200 persones. Foto: Cedida
L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de 200 persones. Foto: Cedida

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15 de gener, el 55è Campionat de Catalunya de de Tir amb Arc en Sala 2022-2023. Open Internacional Indoor Catalonia, que han organitzat el Club de Tir amb Arc Constantí i la Federació Catalana de Tir amb Arc. Aquesta competició posava el punt i final a la temporada 2022-2023 en sala.

La cita esportiva ha comptat amb la participació de 205 arquers/es procedents d’un total de 32 clubs d’arreu de Catalunya. La competició s’ha disputat en les modalitats longbow, nu i tradicional durant la jornada de dissabte i arc recorbat i compost en la jornada de diumenge. Pel que fa a les categories hi han participat esportistes Plus-50, Sènior, Sub-21, Sub-18, Sub-15, Aleví, Benjamí, Esquirol i Arc Adaptat.

Al llarg de la seva trajectòria, el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com un dels principals referents esportius i organitzatius d’aquest esport a Catalunya.

Aquest Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en sala obre els actes previs a la Festa major d’hivern a Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que donarà el tret de sortida oficial el proper dijous 19 de gener i s’allargarà fins el 12 de febrer amb prop d’una trentena d’activitats programades.