TOTS 21

Cartell anunciant el recital poètic

A poc més d’una setmana de la celebració de la diada de Sant Jordi, la regidoria de Cultura del Ajuntament dels Pallaresos presenta un conjunt d’activitats organitzades amb motiu d’aquest dia, i pensades per a poder dur a terme alhora que es respecten totes les normes de prevenció.

Destaca el concurs literari, que ja va per la seva segona edició, i obert a la participació de tots els veïns i veïnes, en haver diferents categories per a totes les edats. El termini de presentació de les obres acaba el 18 d’abril, i les bases poden consultar-se en la web i en els perfils de xarxes socials de l’Ajuntament. Els premis es lliuraran en un acte el 24 d’abril.

En aquest mateix acte, a l’aire lliure i amb aforament limitat, també tindrà lloc un recital poètic a càrrec d’Isabel Ribera i amb l’acompanyament a la guitarra de Josep Calbet. Es requereix de confirmació d’assistència a través del 977610600 o ajuntament@elspallaresos.cat.

Relació dels acte a celebrar a la vila

D’altra banda, es tornarà a repetir una activitat que l’any passat va tenir molt d’acolliment entre els veïns més joves: el concurs de dibuix. Les obres podran presentar-se abans del 21 d’abril, i tots els participants rebran un petit obsequi. També s’exposaran les obres de l’edició anterior del concurs, en el Centre Jujol, del 19 al 24 d’abril.

En paraules del regidor de Cultura, Samuel Urbano, la diada de Sant Jordi de l’any passat ‘ens va enxampar amb el peu canviat, i encara així es van poder improvisar actes que van comptar amb una gran participació’. El regidor espera també que enguany augmenti la participació, i anima també a tots els veïns ‘a engalanar les seves cases amb decoració relacionada amb la festivitat, per a compartir-lo en les xarxes socials del consistori’.